+36 84 310 986info@magasepito99kft.hu

Szolgáltatásaink


Tevékenységeink

A Magasépítő ’99 Kft. fő profiljába illeszkedő elvégzett munkák, munkatípusok a teljesség igénye nélkül


Lakossági

Lakóépületek építése, felújítása, bővítése, utólagos hőszigetelése, kerítésépítés, térkövezés, kertépítés.

Az évek során tevékenységünk az igények és lehetőségek hatására folyamatosan bővült, így az építőipar csaknem teljes palettáját felöleli, a generál tervezéstől a fővállalkozói kivitelezésig. Ezáltal cégünk a magas-mélyépítési valamint épületgépészeti és erős-gyengeáramú munkák kivitelezését, tervezését gyakorlottan képes megoldani.
Közület

Irodaházak, szociális létesítmények építése, helyi védelem alatt álló villa épület rekonstrukciója, Regionális lakossági hulladékgyűjtő udvar kivitelezése.

Társaságunk tevékenysége során felelősséggel viszonyul a természeti környezethez. Részt vállal a természeti és az emberi erőforrások megóvásában. Mindennek eredményeként biztonságosan végezheti tevékenységét, javul megítélése, erősödik versenyképessége.
Ipari létesítmények

Ipari csarnokok kivitelezése, Szénhidrogén-szállító vezetékekhez tartozó gázfeldolgozó-, szakaszoló-, kompresszor-és mérő állomások, valamint egyéb műtárgyak telepítési-építési munkái, hírközlési részfeladatai.

A Magasépítő ’99 Kft. elkötelezett a mindenkori megrendelője minőségi követelményeinek maradéktalan teljesítésére, betartva a vonatkozó összes törvényi- és szabványelőírást. Fő célunk egy eredményesen működő, folyamatosan fejlődő integrált minőségirányítási rendszer segítségével képessé tenni társaságunkat megbízóink elvárásainak teljes körű megismerésére, kielégítésére.

KIMAGASLÓ SZAKÉRTELEM

Tervezési és kivitelezési munkákon kívül Társaságunk az alábbi feladatok ellátására jogosult, melyhez kimagasló szakértelemmel rendelkezik

Tervezés

Építészeti, tartószerkezeti, szakági, kertészeti

Műszaki ellenőrzés

Építési É-I, É-II, mélyépítési és mélyépítési műtárgy M-I, távközlési, elektronikus hírközlési építmények TÉ/I

Szakértés

Tartószerkezeti, épületszerkezeti, építési beruházási, építéstechnológiai szakterület

Felelős műszaki vezetés

Épületek, mélyépítés A és B kategória, közlekedésépítés és vízépítés A kategória, távközlési építmények építési-szerelési munkái A kategória