+36 84 310 986info@magasepito99kft.hu

Balatonlelle Lela 83 lakásos társasház generál kivitelezése

 • Luxus otthon Balatonlellén, saját vízparttal

  A központhoz közel, de mégis megfelelő távolságra a nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

  A Lela Invest Kft 2016. májusban kezdte meg az építkezést Balatonlellén a Hullám utcában.

  A saját vízparttal rendelkező, 10.000 m2-es területre tervezett 83 lakás átadását 2017. július végére hirdettük, már az építkezés kezdetekor. A hosszú és rendkívüli hideg tél sem befolyásolta az építkezés ütemét, minden a tervnek megfelelően haladt.

  2017 július 31.-én az épület átadása megtörtént. Az addig értékesített lakásokat így már birtokba vehették, és a nyaralás elkezdődött.
  Épület

  A  Balaton közvetlensége, a partra épült szabadidő elemek, valamint a környezettel összehangolt épület együttesen adják meg azt az életérzést, melyre mindenki vágyik.

  Változatos méretű és elrendezésű lakások mindegyike Balatonra panorámás erkéllyel, a földszinti lakások kertkapcsolattal is rendelkeznek. A tervezés során fő szempont volt, hogy a páratlan panorámát az összes lakásból biztosítsa leendő tulajdonosainak.

  Földszint + négy emelet, ill. az ötödik emeleten 3db penthouse lakás került kialakításra. Bicikli tároló, udvaron zárt gépkocsi beálló, csodálatos belső udvar.

  Otthonok

  A  Lela üdülőpark egyedi, különleges lakásokat kínál. A természet elemeit hordozzák magukkal, kialakitásukat pedig a kényelem és szabad érzés ihlette.

  Az otthonok könnyed elrendezését a tágas alapterület, a hozzá tartozó szépen kialakított  belső udvar, közös lobby helyiség még szabadabbá teszik. Közvetlen telekkapcsolata a  Balatonnal pedig egyfajta exkluzivitást teremt.

  A 83 lakásos társasház nem csak elhelyezkedése  miatt egyedi. A belsőépítészet, az igényes anyag használat, az intelligens gépészet mellett olyan extrákkal lett átadva, mint elektromos redőny, padlófűtés, klíma, hőszigetelt üveg, felső lakások teraszán jakuzzi, gépkocsi beálló.