+36 84 310 986info@magasepito99kft.hu

Ipari létesítmények

Ipari létesítmények

Ipari létesítmények kivitelezése

IPARI CSARNOKOK KIVITELEZÉSE, SZÉNHIDROGÉN-SZÁLLÍTÓ VEZETÉKEKHEZ TARTOZÓ GÁZFELDOLGOZÓ-, SZAKASZOLÓ-, KOMPRESSZOR-ÉS MÉRŐ ÁLLOMÁSOK, VALAMINT EGYÉB MŰTÁRGYAK TELEPÍTÉSI-ÉPÍTÉSI MUNKÁI, HÍRKÖZLÉSI RÉSZFELADATAI.

A Magasépítő ’99 Kft. elkötelezett a mindenkori megrendelője minőségi követelményeinek maradéktalan teljesítésére, betartva a vonatkozó összes törvényi- és szabványelőírást. Fő célunk egy eredményesen működő, folyamatosan fejlődő integrált minőségirányítási rendszer segítségével képessé tenni társaságunkat megbízóink elvárásainak teljes körű megismerésére, kielégítésére.

Építészeti, tartószerkezeti, szakági, kertészeti

Épületek, mélyépítés A és B kategória, közlekedésépítés és vízépítés A kategória, távközlési építmények építési-szerelési munkái A kategória

Tartószerkezeti, épületszerkezeti, építési beruházási, építéstechnológiai szakterület

Építési É-I, É-II, mélyépítési és mélyépítési műtárgy M-I, távközlési, elektronikus hírközlési építmények TÉ/I

KIMAGASLÓ SZAKÉRTELEM

Tervezési és kivitelezési munkákon kívül Társaságunk az alábbi feladatok ellátására jogosult, melyhez kimagasló szakértelemmel rendelkezik

  • Magyar Mérnöki Kamara engedély (MV-É, MV-ÉG-R, MV-M, ME-É, ME-M, ME-VZ, MV-VZ) 28 db
  • Tűzvédelmi szakvizsga (1, 2, 4, 15, 16 foglalkozási ág) 66 db
  • ADR 1.3.3. vizsga (veszélyesáru szállítás) 16 db
  • ​VCA/SCC munkabiztonsági, egészségvédelemi vizsga 37 db

MINŐSÉG, KÖRNYEZET ÉS BIZTONSÁG

Munkatársasink a vállalat működtetését integrált irányítás rendszer üzemeltetésével végzik. Ez magába foglalja az ISO 9001 minőségmenedzsment, ISO 14001 környezetmenedzsment és ISO 45001 egészség és biztonságtechnika menedzsment szabványok együttes alkalmazását.